Cursussen

  • Op zondag geven wij een puppycursus. Deze cursus zal bestaan uit tien lessen waarin aandacht besteed wordt aan de socialisatie van de jonge hond en het versterken van de band tussen hond en baas. Na deze tien lessen zal er een goede basis gelegd zijn om van uw hond een sociale opgevoedde huishond te maken. Voor meer informatie of aanmeldingen kunt u contact opnemen met Cecile Raveling tel: 06-25 122 815.
  • Ook voor volwassen honden hebben wij een passende training. Of het nu gaat om volwassen honden met gedragsproblemen of omdat u het leuk vind om de band met uw hond te versterken en een zondag lekker met hem of haar bezig te zijn, bij ons kunt u terecht! Van 10:30 uur tot 11:30 uur wordt er een basis training gegeven voor honden vanaf 6 maanden. Hierin leert de hond netjes naast de baas te lopen en de basiscommando’s als zit, af en blijf. Dit kan worden uitgebreid met het leren apporteren en/of het weigeren van voedsel.
  • Voor diegene die meer interesse hebben in het africhten in de vorm van sport, en zich willen bezig houden met het IPO programma hebben wij een uitgebreider programma. Hierbij zal de hond ook leren speuren en kan deze het pakwerk programma mee doen. Speuren wordt op zondag ochtend om 8:30 uur gedaan en het pakwerk begint op de zondag middag om 12:30 uur. Ook aan het speuren mogen honden van alle rassen meedoen. Aan het pakwerk mogen enkel honden meedoen die in de lijst van werkhonden van de FCI (Federation Cynologique Internationale) als werkhond zijn opgenomen of directe kruisingen hiervan.